img1

Beschermende verf die lang meegaat

Sommige oppervlakken moeten worden beschermd. Bekijk welke verf het beste past bij de kamers in je huis.


 

Voor oppervlakken die worden blootgesteld aan hitte, stoom, vocht en een hectisch familieleven hebben we een speciaal assortiment aan duurzame, beschermende verf.

 

Afneembare verf voor kinderkamers

img1

Het stimuleren van de creativiteit van je kind zorgt voor veel plezier, en een grote rotzooi hoort daar soms ook bij. We hebben een assortiment met makkelijk afneembare verf die stoot- en krasvast is en kan worden schoongemaakt, -geboend en -geveegd.

Dus, zijn muren onderdeel geworden van een creatief proces of zien ze er gewoon een beetje aangedaan uit? Opfrissen is zo gebeurd. Onze speciaal ontwikkelde verf beschermt je huis op de lange termijn, wat tegelijkertijd zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk en wat extra positieve aandacht voor de aarde.

Meer informatie over ons assortiment afneembare verf.

 

Schonere en veiligere keukenoppervlakken

img1

Ontploffende sauzen, overkokende pasta, stomende groenten en hier en daar een té geroosterde boterham; deze keukentaferelen klinken je vast bekend in de oren. Wanneer je je keuken wilt opknappen, is het goed om in gedachten te houden dat het in je keuken vaak een drukke en oververhitte boel is. Onze verf voor keukenmuren vermindert de verspreiding van bacteriën. Je creëert een duurzaam oppervlak dat tegen een stootje kan en is opgewassen tegen het alledaagse keukenleven.

Meer informatie over ons productaanbod voor keukens.

 

Stofbestendige verf voor plinten

img1

Je muren en plafonds kunnen dan misschien bestand zijn tegen de tand des tijds, je plinten hebben daar meer moeite mee. Doordat ze op het loopoppervlak liggen, lopen ze regelmatig krassen en deuken op. Bovendien verzamelen ze veel stof. Met onze bestendige verf zijn je plinten 43% beter beschermd tegen slijtage. En de verf op waterbasis is snel droog en heeft een minder sterke geur waardoor je verfklus makkelijker uit te voeren is en je longen fris blijven.

Meer informatie over ons productaanbod voor plinten.

 

Schimmel- en vochtbeastendige verf voor badkamers

img1

Een constante stroom ochtenddouchesessies, kinderen die ´s avonds in bad gaan of een ontspannen baduurtje in het weekend: nergens in huis is het zo vochtig als in de badkamer. Om schade aan muren te voorkomen is onze speciale badkamerverf bestand tegen vocht en stoom. Dit beschermt de kleur van je badkamermuren en de vorming van schimmel wordt tegengegaan. De Mouldtec-formule zorgt voor 5 jaar bescherming tegen schimmel, waardoor je badkamer een schonere, gezondere omgeving wordt voor jou en je gezin.

Meer informatie over ons productaanbod voor badkamers.

 

Extra bescherming voor buitenmuren

img1

De buitenkant van je huis verdient net zoveel bescherming als de binnenkant. Buitenmuren worden blootgesteld aan allerlei (extreme) weersomstandigheden. Onze buitenverf is bestand tegen alle weersomstandigheden, van vrieskou tot extreme hitte. Onze uitgebreid geteste Keep-Cool-verf zorgt ervoor dat muren in warme gebieden standaard 5 graden kouder zijn. Ook blijft deze verf langer netjes, waardoor je huis er langer mooi uitziet.

Meer informatie over ons productaanbod voor buitenmuren.

Heb je de juiste verf voor je oppervlak gekozen? Lees dan onze rekenhulp om te bepalen hoeveel verf je precies nodig hebt.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.