Woonkamer met de muur in pastelroze en Brave Ground™

Slimme kleurcombinaties met de Flexa Kleur van het Jaar 2021

Voor de nieuwste looks hebben we vier gebruiksvriendelijke kleurcombinaties samengesteld, met Brave Ground™ als basis. Het felle rood en roze van het Expressive palet geven een persoonlijk en creatief karakter aan je ruimte.


 

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is een warme, natuurlijke neutrale kleur die andere tinten laat stralen. Vol bolster en balans gaat deze kleur perfect samen met onze Expressive kleuren: een gebruiksvriendelijk palet voor een make-over.

Een mix van opvallend roze en rood, gecombineerd met subtielere kleuren in dezelfde tint: Expressive kleuren zijn perfect om verve en vitaliteit aan je huis toe te voegen. Dit palet geeft energie en verrast, met balans door de neutrale kleuren.

Of je nu de hoofdmuur gaat verven of experimenteert met een van onze gemakkelijke verftechnieken, deze Expressive kleuren geven de ruimte een persoonlijk karakter en zorgen voor een indrukwekkende trendy look die bij elk interieur past.

Vier gemakkelijke, inspirerende ideeën voor de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground™ samen met kleuren uit het Expressive palet:

1. Een grafische slaapkamermuur

Rode cirkels op pastelroze muren en neutrale accenten

Maak een statement in je slaapkamer door een combinatie te maken van pastelroze en subtiele accenten van Brave Ground™ en geometrische cirkels in felle roodtinten. Zo word je elke ochtend vrolijk en geïnspireerd wakker.

Welke kleur?
Brave Ground
A5.33.39
B8.38.44

2. Je woonkamer omtoveren met een tweekleurig verfeffect

Woonkamer met de muur in pastelroze en Brave Ground™

Subtiel roze met een streep Flexa Kleur van het Jaar Brave Ground™ geeft je woonkamer een indrukwekkende look en werkt goed op effen muren of lambrisering. Gebruik accessoires in feller roze en rood om extra energie toe te voegen.

Welke kleur?
Brave Ground
C0.10.60 

3. Maak bogen in de keuken

Keukenmuren met geverfde bogen op deuropeningen, eettafel en krukken

Een eenvoudige boog in een paar tinten donkerder dan de muurkleur is perfect om centrale punten, zoals deuropeningen in een kamer te markeren. Ontdek deze verftechniek met onze video Een boog verven. Kies een gedurfde, contrasterende kleur voor de binnenste deuropeningen, zoals felrood (hier afgebeeld) en maak een tweekleurige muur met Brave Ground™ en een lichtere tint, voor een creatieve en kleurrijke keuken.

Welke kleur?
Brave Ground
C0.10.60
AN.02.77
D5.10.65
B8.38.44

4. Zelf je werkkamer verven

Helderroze studeerkamer met contrasterende muren in een neutrale tint

Bij het Expressive kleurpalet gaat het om anders denken. Hier is stralend roze afgezet tegen de Flexa Kleur van het Jaar 2021om een leuke en functionele werkruimte in een open ruimte te maken. Accessoires in felle kleurtinten maken de look compleet.

Welke kleur?
Brave Ground
A5.33.39 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.