Bruin met groene woonkamer met groene bank en botanische prints

Inspirerende combinaties met de Flexa Kleur van het Jaar 2021

Transformeer je muren met de Flexa Kleur van het Jaar 2021 Brave Ground en een van onze gebruiksvriendelijke kleurencombinaties. Door de blauwe, groene en grijze Earth kleuren is elke kamer op natuurlijke wijze verbonden met buiten.


 

Brave Ground, Flexa Kleur van het Jaar 2021 is een warme, natuurlijke neutrale kleur en vormt een stevige basis voor elk interieur. Vol bolster en balans weerkaatst deze kleur de samenstelling van de aarde: grond, klei, steen. Zelfs in de stad voel je je hiermee thuis en deel van de natuur.

Brave Ground is ook een kleur die andere tinten laat stralen en werkt heel natuurlijk met de blauwen, grijzen en groenen uit het Earth-palet. Deze combinatie van tinten geeft een rustgevend gevoel, is prettig voor het oog en past perfect bij een moderne of traditionele setting.

Of je nu kiest voor een of twee kleuren of een creatievere verftechniek, dit palet is perfect om elke kamer een frisse nieuwe look te geven. Hier zijn vier eenvoudige, inspirerende manieren om het te gebruiken:

1. Een rustgevende slaapkamer met aarde-, zee- en luchttinten 

Tweekleurige, opgesplitste slaapkamermuur in diepblauw en saliegroen

Haal buiten naar binnen. Met een combinatie van groentinten en diepblauw creëer je een slaapkamer verbonden met de natuur. Voeg een vleugje Brave Ground (Flexa Kleur van het Jaar) toe om het echt af te maken. Maak het plaatje compleet met geschilderde luiken, bijpassende kussens en een rieten stoel. 

Welke kleur?
Brave Ground
N1.09.46
S2.18.28

2. Een moderne woonkamer met een frisse uitstraling

Bruin met groene woonkamer met groene bank en botanische prints

Aardekleur Brave Ground gecombineerd met zachtgroen zorgt voor een woonkamer die direct uit de natuur komt. Kamerplanten, natuurlijke materialen en botanische prints creëren een frisse, moderne look in elke binnenruimte.

Welke kleur?
Brave Ground
Tranquil Dawn
T3.04.12

3. Luchttinten in de eetkamer voor een buitengevoel

Eetkamer met een blauw vierkant omlijst met bruin, inclusief tafel en plant

Maak een diepblauw vierkant op een lichtblauwe muur en omlijst dit met de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground voor een realistisch raameffect. Dit zorgt voor een fris, rustgevend en luchtig gevoel in elke eetruimte en geeft gecombineerd met weelderig groen en natuurlijke materialen het gevoel alsof je buiten bent.

Welke kleur?
Brave Ground
T0.10.70
T4.16.56

4. Een kinderkamer met natuurlijke snoepstrepen

Kinderkamer met verticale strepen in verschillende tinten blauw, groen en bruin

Combineer stijl met eenvoud in een kinderkamer door verschillende kleuren uit het Earth-palet op de muur toe te passen, zoals zachtblauw, lichtgroen en de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground. Met strepen in verschillende breedtes voeg je een interessant visueel karakter toe en kun je elke zone een andere tint geven. Dit is een creatieve, rustgevende look die in elke kamer, klein of groot, past. Ontdek deze verftechniek met onze video Strepen verven.

Welke kleur?                                       
Brave Ground
Tranquil Dawn
T0.10.70

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.