Woonkamer met lage gesplitste beige/terracotta muur

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 met aardtinten gebruiken

We hebben vier gebruiksvriendelijke paletten samengesteld met de Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™. Hier vind je kant-en-klare kleurencombinaties voor inspiratie met de natuurlijke tinten van onze Trust kleurenpalet.


 

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is een warme, natuurlijke neutrale kleur en perfect in combinatie met andere kleuren. Vol bolster en balans laat hij andere tinten stralen en is hij perfect in combinatie met ons Flexa Kleurentrends 2021 Trust palet bestaande uit wereldse aardekleuren.

Deze zachtbruine, grijze en neutrale tinten geven een gevoel van eenheid en brengen de verschillende elementen van elk interieur samen. Onze Trust kleuren zorgen voor een warme, gastvrije sfeer in huis door de harde lijnen van een moderne ruimte te verzachten en een subtiel modern tintje te geven aan traditionelere ruimtes.

Hier zijn vier gemakkelijke, inspirerende ideeën voor Brave Ground™ met ton-sur-ton kleurpalet:

1. Een geharmoniseerde slaapkamer met zachte neutralen

Slaapkamer met hoge opgesplitste muur en een boog met een tafel

Vertrouwde kleuren werken natuurlijk samen. Het is dus gemakkelijk om verschillende tinten te combineren en ruimtes te verbinden. Hier zijn de muren zachtbruin geverfd met de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground™ om een sfeervolle en gezellige slaapkamer te maken. Een boog, ook in Brave Ground™, voegt een creatief tintje toe en definieert een zone voor de kaptafel. Ontdek deze verftechniek met onze video Een boog verven.

Welke kleur?
Brave Ground
Sweet Umber

2. Probeer twee kleuren voor een uitnodigende woonkamer waarin je samenkomt en ideeën deelt

Woonkamer met lage gesplitste beige/terracotta muur

Door een verfeffect dat de muur opsplitst met de Trust tinten kun je spelen met interessante kleurencombinaties en een warme, gastvrije ruimte creëren. Hier zijn de muren met Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground™ geverfd en hebben de muren een lage rand in terracotta. Door de hoogte van de kamer te accentueren, zorg je voor een subtiele basis voor een uitgebreide selectie mid-century-meubels. 

Welke kleur?
Brave Ground
Solid Rock

3. Werk met natuurlijke tinten voor een keuken om gezellig samen te zijn

Een keuken met kasten geverfd in neutraal beige

De warme en natuurlijke kleur Brave Ground™ is een goede keuze voor keukenkasten, omdat het er goed uitziet met diverse andere kleuren en materialen. Hier zie je het bij planken van natuurlijk hout en accessoires van koper, glas en keramiek voor een mooie en voelbaar moderne keuken.

Welke kleur?
Brave Ground
Steady Pebble
Perky Limestone
Bold Soil

4. Een ruimte met de Flexa Kleurentrends 2021 om ideeën op te doen

Een werkkamer met een vierkant en cirkel op de muur in verschillende aardtinten

Het Flexa Kleurentrends 2021 Trust palet geeft je de vrijheid om kleuren te combineren. Hier zie je een aantal geometrische vormen, geverfd in Brave Ground™ en andere warme, harmoniserende tinten. Dit zorgt voor een grafische en visueel stimulerende muur, waar je je ogen niet van af kan houden. 

Welke kleur?
Brave Ground
Solid Rock
Epic Mud
Sweet Umber
Steady Pebble

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.