De perfecte tienerslaapkamer

Ontdek hoe je een ruimte creëert waar een tiener niet op uitgekeken raakt.


 

Wees uniek

 

Helemaal niet gewoon en saai, neutrale tinten creëren de ideale basis voor het belichten van de persoonlijkheid van de tiener. Als tieners opgroeien biedt een neutraal kleurenpalet de mogelijkheid om de look and feel van de slaapkamer eenvoudig te veranderen. Dit kunnen zij doen door bijvoorbeeld de posters op de muur en de accessoires aan te passen aan hun leeftijd, hobby's en passies.
 

Wat je niet moet doen

 

In deze moderne slaapkamer zouden felle kleuren voorkomen moeten worden omdat tieners daar snel op uitgekeken raken. In plaats daarvan zetten we twee warme neutrale tinten, duck egg en taupe bij elkaar. Het subtiele palet is de perfecte blanco achtergrond voor het uitlichten van foto's, posters en pagina's uit tijdschriften, maar ook voor het etaleren van interessante patronen en texturen in kussens, tapijten en bedlinnen.
 

Maak het levendig

 

Neutrale tinten kunnen opgeleukt worden door ze te combineren met een bepaalde accentkleur. Je zou bijvoorbeeld duck egg en taupe kunnen combineren met wat diep oranje of kanariegeel in een meubel of accessoire, zoals een bedlampje of een bureaustoel.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card