img1

Durf buiten de lijntjes te kleuren: nieuwe manieren om de natuur in huis te halen

Door natuurlijke tinten en structuren te combineren met moderne kleuren krijgt je huis een nieuwe, brutale look.De zachte en subtiele kleuren uit de natuur brengen rust. Het prachtige groen van planten, het chocoladebruin dat je vindt in hout en de stemmige grijstinten in steen. Deze klassieke kleurtinten kun je upgraden, en daarvoor is maar een klein beetje moed nodig.

Dus volg ons voorbeeld en voeg wat drama toe aan je decor. Laat de natuurlijke tonen contrasteren met uitdagende kleuren. Het geheim van dit mooie effect zit in het onverwachte: wees dapper en experimenteer!

 

Werk in je huis met natuurlijke materialen

img1

 

Natuurlijke materialen, zoals steen en hout, zijn ideaal om de natuur in huis te halen. Wil je wel graag een modern interieur? Combineer dan koele en rustgevende buitenkleuren met heldere en brutale tonen.

Waarom verf je die lichte houten muur niet voor de helft lichtblauw? Zo combineer je een stadse met een landelijke look. Of laat de natuurlijke stenen open haard nog beter naar voren komen door deze te contrasteren met gebrand oranje en smaragdgroen. Vul je interieur aan met kleurrijke, moderne meubels van natuurlijk materiaal en het plaatje is compleet. Het is elegant en eclectisch tegelijk.

Meubels en accessoires die zijn gemaakt van duurzame natuurlijke materialen zoals hout, kurk en wol vormen de perfecte achtergrond voor een krachtig kleurenpalette en zijn bovendien milieuvriendelijk.

 

Gebruik klassieke kleuren in contrast met moderne

img1

 

Niks is neutraler dan een geheel witte keuken. Een schone, frisse achtergrond waartegen het eten en drinken dat je bereidt de volle aandacht kan krijgen. Maar je keuken kan met deze look ook te koud en serieus overkomen. Geef de dekplaat een levendige en verrassende tint mee, zoals limoengroen. Zo combineer je het klassiek witte keukeninterieur met een moderne groene kleur. Een eigenwijze, krachtige stijlverandering waarmee je de ruimte karakter geeft.

Toptip: Onze duurzame keukenverf geeft je keuken een kleur die lang meegaat. Dat betekent minder werk voor jou en het is beter voor het milieu.

 

Haal natuurlijke meubels in huis

img1

 

Laat je natuurlijke meubels extra naar voren komen door ze te combineren met eigenwijze muren. Een rustieke houten tafel steekt bijvoorbeeld fraai af tegen een frisgroene muur. De knipoog naar de natuurlijke plek waar de tafel vandaan komt, zorgt voor een moderne look. En planten komen tot leven wanneer ze geplaatst worden voor een gestreepte muur met verschillende kleuren groen of voor een muur die is opgedeeld in twee kleurblokken.

Toptip: Gebruik onze Visualizer-app om te experimenteren met verf en ontdek hoe je met wat creativiteit je meest geliefde natuurlijke objecten een nieuw uiterlijk kan geven.

 

Natuur op natuur

img1

 

Je kunt twee natuurlijke kleuren heel eenvoudig combineren op nieuwe en spannende manieren. Wil je een rustige plek om te lezen? Verf de muren dan olijfgroen, maar voeg een modern tintje toe door de rand een wat fellere turquoise kleur te geven. De twee kleuren combineren prima samen, maar contrasteren tegelijkertijd zodat je een hoekje creëert dat echt van jou is.

Toptip: Zorgvuldig uitgekozen kleuren en op de natuur geïnspireerde elementen hebben een positieve impact op jou en op je huis. Als je de aarde ook een plezier wilt doen, gebruik dan onze geurloze verf op waterbasis waarmee je een frisse ambiance schept die beter is voor het milieu.

Verfproject klaar en verf over? Benut je creativiteit en voeg nog meer karakter toe aan je huis.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.