Lichtblauwe tussenvloer in open ruimte
Gebruik kleur om je woongedeelte in te delen

Een veelzijdig huis met de Flexa Kleur van het Jaar

Flexibele, multifunctionele woningen hebben interieurs nodig die talloze rollen vervullen, van toevluchtsoord tot gezinswoning tot kantoor. Het Workshop-palet heeft dit allemaal in huis. Probeer deze vier decoratie-ideeën om je huis nog veelzijdiger te maken met de Flexa Kleur van het Jaar, Bright Skies™, en de Workshop-kleuren.

Meer dan ooit tevoren verlangen we van onze huizen dat ze alles voor ons zijn (kantoor, school, restaurant, bioscoop, toevluchtsoord, etc). Dus we hebben kleuren nodig die deze multifunctionele rol kunnen vervullen. Het Workshop-palet met zijn vrolijke, heldere tinten is ideaal voor een multifunctionele ruimte. Positief en complementair, deze tinten werken briljant samen met de Flexa Kleur van het Jaar, Bright Skies™, en kunnen op veel verschillende manieren worden gecombineerd. 

Workshop-tinten zijn perfect voor kleurblokken, voor specifieke zones in een open ruimte en voor een visuele verbinding tussen twee aangrenzende kamers. Ze kunnen ook een vleugje persoonlijkheid toevoegen, of ze nu worden gebruikt als effen kleur of als onderdeel van een dramatisch verfeffect. Alleen of samen kunnen deze kleuren je ruimte onmiddellijk nieuw leven inblazen. 

Probeer deze vier dynamische decoratie-ideeën met de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, en het Workshop-palet.

1. Maak een multifunctionele woonkamer

Gele en lichtblauwe muren in woonkamer met nis

Tegen een achtergrond van het luchtige Bright Skies™, zijn de Workshop-kleuren perfect om architecturale kenmerken of functionele ruimtes te accentueren. Uitgelicht in zonnig geel wordt deze muur met verzonken planken aan weerszijden het middelpunt van een comfortabele woonkamer en biedt het een moderne en aanpasbare opslagruimte voor boeken, keramiek, werkmappen en kunstwerken.

Welke kleuren? 

The Workshop 2
Bright Skies™

2. Gebruik kleur voor een ruimtelijk gevoel in een slaapkamer

Slaapkamer in lichtblauw met geverfde blokken bij het hoofdeinde

Wees slim met kleur in een compacte slaapkamer om de ruimte groter te laten lijken. Muren geschilderd in licht en luchtig Bright Skies™ laten de kamer ruim voelen en een hoofdeinde met verfeffect in felle Workshop-kleuren voegen een fantastische functie toe en nemen geen ruimte in beslag. Met dezelfde tinten in het beddengoed en de kussens, is het resultaat verfrissend, ontspannend en samenhangend. 

Welke kleuren? 

The Workshop 1
The Workshop 2
Bright Skies™
Spiced Honey
The Workshop 7
The Workshop 8

3. Schilder zelf een achterwand

Groene keukenachterwand met roze en oranje streep

Wanneer de keuken ook het kantoor en de speelkamer is, wil je hem misschien geen puur praktische look geven. Voeg wat kleur toe zodat het voelt als een plek waar het hele gezin samen tijd kan doorbrengen, of het nu gaat om koken, ontspannen of spelen. Het gebruik van strepen in Workshop-kleuren achter de kasten is een slimme manier om de bijkeuken te definiëren zonder glas of tegels te gebruiken. Gebruik een vetbestendige verf, zoals: Flexa EasyCare, die bestand is tegen dagelijkse kookvlekken en afwasbaar is zonder dat de kleur vervaagt. 

Welke kleuren? 

The Workshop 1
The Workshop 4
Bright Skies™
The Workshop 6
The Workshop 7

4. Eet, werk en speel in een eethoek

Studeerkamer met lichtblauwe muren en hoge ramen

Niets vormt een betere achtergrond voor een multifunctionele ruimte dan de frisse, luchtige tinten van Bright Skies™, de Flexa Kleur van het Jaar 2022. Naast het optimaal benutten van het daglicht, kan het ook helpen om rust en helderheid te brengen in een drukke gezinsruimte, waar deze ook voor wordt gebruikt. En vergeet niet, omdat die Workshop-kleuren er zo goed bij passen, kun je accessoires in soortgelijke felle tinten toevoegen. 

Welke kleuren? 

Bright Skies™

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.