image1

Favoriete kleuren voor kinderslaapkamers

Wil je een unieke look voor de slaapkamer van je kind met klassieke kleuren? Bekijk onze nieuwe ideeën met tijdloze tinten.


Superhelden rood of prinsessen roze: kinderen hebben zo hun voorkeuren als het gaat om de kleur van hun slaapkamer. Aan de ouders de taak om een kleur te kiezen die mooi staat op een hele muur of om de juiste kleurbalans te vinden voor een kamer. Lees verder en kom erachter hoe je met deze kleuren je kind een plezier doet... en ook jezelf!

 

Het beste halen uit blauw

Met alleen fel blauw kan de slaapkamer van je kind heel krachtig of bijvoorbeeld speels ogen. Maar wanneer je er complementaire kleuren aan toevoegt, zoals wit en zachter blauw, creëer je een rustig strandgevoel. Of gebruik levendige groene of gele vlakken voor een kamer die uit zijn voegen barst van de energie. Met blauw kun je alle kanten op en je vindt altijd een stijl die past bij het karakter van je kind.

 

Doe meer inspiratie op voor slaapkamers van jongens.

 

Welke verf?

85% Zee

 

Soms eindigt een middagje creatief spelen op je muren. Niet boos worden gaat een stuk gemakkelijker met onze afwasbare en bestendige Flexa Expert-verf met innovatieve vlekwerende technologie op je muur.

 

Combineren met roze

image2

Van licht pastel tot levendig magenta: roze is en blijft de favoriete kleur voor de slaapkamers van meisjes. Populair betekent niet dat alle kamers er op dezelfde roze manier uit hoeven te zien. Je kunt roze bijvoorbeeld prima combineren met zachte tinten zoals lavendel of duifgrijs. Zo geef je deze klassieke kleur een moderne, nieuwe look.

 

Welke verf?

Vol Framboos 

Vleugje Framboos 

Midden Krokus 

Wit Braam 

 

Wit en wervelend

image3

Helder, fris en veelzijdig: een witte muur is de perfecte achtergrond voor levendige kleuren en accessoires. Het is ook het ideale doek voor creatieve kinderen om zichzelf en hun interesses op te kunnen uiten.

Heb je al een neutrale muur, en weinig geld of tijd? Met slechts een paar patronen en vormen op de muur zorg je al voor veel plezier.

 

Welke verf?

Wit Kleisteen 

 

Zie het van de zonnige kant met geel

image4

Haal de zon binnen met een laag stralend gele verf op de slaapkamermuur van je kind. Elke ruimte knapt op van deze kleur, die alleen kan worden gebruikt, of in combinatie met houttonen voor een rustig effect. En je kind kan met een paar likjes zonneschijn zijn of haar meubels en accessoires heel eenvoudig ook in zonnige sferen brengen.

 

Welke verf?

85% Limoen

 

Meer inspiratie nodig? Ontdek nog meer creatieve ideeën voor kinderkamers.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.