Woonkamer in Brave Ground™ met een lage gouden horizonlijn en een hoge crème opgesplitste muur

De Flexa Kleur van het Jaar met moderne en nostalgische tinten

We hebben een aantal gebruiksvriendelijke kleurencombinaties samengesteld met als basis de Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™. Hier zijn vier inspirerende manieren voor een rustige en uitgebalanceerde ruimte met een mix van traditionele en moderne geel- en bruintinten.


 

Brave Ground™, Flexa Kleur van het Jaar 2021, is een warme, natuurlijke neutrale kleur die draait om de eenvoud in het leven. Vol bolster en balans zorgt deze kleur voor een stevige basis voor elk interieur en laat hij ook andere tinten mooi uitkomen.

De klassieke en moderne tinten geel, oker en zachtbruin van ons Timeless palet gaan perfect samen met Brave Ground™ en brengen een positief en inspirerend gevoel bij jou thuis. Het zijn warme, aanpasbare tinten die in een moderne of traditionele setting passen. Zo weet je altijd zeker dat het in elke ruimte staat.

De Timeless kleuren zijn energiek en zorgen voor een positieve, harmonieuze achtergrond voor elke meubelmix. Hier zijn vier inspirerende manieren om ze tot leven te brengen:

1. Een duurzame woonkamer met moderne klassieke kleuren

Woonkamer in Brave Ground™ met een lage gouden horizonlijn en een hoge crème opgesplitste muur

Brave Ground™ samen met zand- en kopertinten uit het Timeless palet zorgen voor een warme, neutrale achtergrond, perfect voor een uitgebreide selectie wereldse meubels. Probeer onze interessante verftechnieken, zoals horizontale strepen voor een aparte en interessante look.

Welke kleur?
Brave Ground
F4.06.78
D0.22.41
E5.37.44

2. Een briljante balans in de slaapkamer

Slaapkamermuur geverfd in goudgeel en Brave Ground™, met lambrisering achter het bed

Ga voor glamour in je slaapkamer met een luxe gouden muur. Gebruik een strook Brave Ground™ samen met een lichtere tint en voeg energie toe zonder overweldigend te zijn. Natuurlijke, voelbare accessoires zijn voor elk seizoen en maken deze zachte look compleet. 

Welke kleur?
Brave Ground
F4.06.78
F1.34.58

3. Mix grafische vormen in klassieke kleuren voor een unieke eetkamer

Eetkamer met grafisch geverfde bogen in crème en muren in bruin

Maak een creatieve eetkamermuur door te spelen met rondingen in kleuren uit het Timeless palet en breng het effect van de ene ruimte naar de andere. Deze kleuren werken op natuurlijke wijze samen. Zelfs deze gewaagde boogvormen voelen niet overweldigend aan. Ontdek deze verftechniek met onze video Een boog verven.

Welke kleur?
Brave Ground
Spiced Honey
E5.03.82

4. Levendige energie in de werkkamer

Planken in de werkkamer in geel en Brave Ground™, plus twee gevlochten stoelen.

Onze Timeless kleuren zijn ideaal voor een werkkamer, omdat rustige, neutrale tinten studeren stimuleren. Gebruik diverse tinten voor een interessant visueel karakter en balans met de Flexa Kleur van het Jaar, Brave Ground™.

Welke kleur?
Brave Ground
G0.16.68
F8.31.69

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.