img1

Geef je slaapkamer een nieuwe look met de paletten van 2020

Ontdek hoe je paletten met de Kleur van het Jaar 2020 kunt gebruiken om verschillende sferen te creëren in je slaapkamer


 

Ben je klaar om je slaapkamer echt tot leven te brengen? Dat kan met Tranquil Dawn, Flexa Kleur van het Jaar 2020. Steeds meer mensen zoeken de menselijke maat in wonen, werken en spelen. Ze willen verblijven in kamers die weerspiegelen wie ze daadwerkelijk zijn. De slaapkamer is een speciale plek, waar je je terugtrekt uit de wereld om te rusten. Wij kunnen je helpen je slaapkamer een nieuwe look te geven, met een sfeer die bij je past.

1. Haal de natuur naar binnen met Tranquil Dawn

 

Eén blokkleur zorgt voor een eenvoudige, naadloze look. Met Tranquil Dawn roep je het gevoel van een frisse lenteochtend op. Deze pasteltint geeft kamers een zachte, heilzame sfeer. Wanneer je muren en kozijnen geheel in één kleur schildert, schept dat een rustgevende cocon.

Een weelderige groene plant vormt de hoeksteen van deze natuurlijke look. Sprankjes kleur van de felroze kussens en het beddengoed in zeeblauw doen denken aan een gezellig huisje aan zee.

Welke kleur?

Tranquil Dawn

 

2. Prikkel je zintuigen met een felle slaapkamer

img2

Geef je kamer energie met felroze en oranje tinten. Voor een interessant effect schilder je daarnaast een klein element in dezelfde tint. Een hoofdbord in gebrand oranje haalt je meubilair echt naar de voorgrond.

Maak optimaal gebruik van het eerste ochtendlicht door Tranquil Dawn tegenover je raam te gebruiken. Deze zachte, ingetogen kleur geeft een prachtig, luchtig effect. Zo kun je pas echt genieten van de start van elke dag.

Combineer gedurfde vormen met retro-accessoires en kleurrijke stoffen om je kamer wat trendy pit te geven.

Bestel vandaag nog een Kleurtester, zodat je kunt zien hoe de kleuren er bij het licht in je kamer uitzien.

Welke kleuren?

Tranquil Dawn
C9.21.58
B7.06.78
C6.49.48

 

3. Keer terug naar de basis met eenvoudige tinten voor een minimalistische slaapkamer

img3

In een rustige omgeving kun je pas echt goed nadenken. Gebruik diepe paarse en blauwe tinten voor een verfijnde sfeer. Probeer het opgesplitste effect eens, bekijk de video, het zal je kamer diepte geven.

Gelaagd beddengoed in vergelijkbare kleuren geeft het geheel wat flow. De kaars zorgt op zijn beurt voor een dramatisch effect. Wees spaarzaam met accessoires, zodat er veel open ruimte overblijft en nadenken optimaal wordt gestimuleerd.

Welke kleuren?

Tranquil Dawn
T3.04.12
CN.02.38

 

4. Geef je creativiteit de ruimte in een weelderige herfstslaapkamer

img4

Muren in luxueus olijfgroen zijn ideaal voor een fascinerend ton-sur-toneffect. Wek de indruk van hoogte door langs de bovenrand van je muur een rijke, dieproze kleur te gebruiken.

Gebruik je bezittingen om te vertellen wie je bent. Gebruik Tranquil Dawn rondom je ramen als licht en luchtig canvas voor kunstwerken of kaarten die echt waarde voor je hebben.

Combineer verschillende structuren om een gevoel van luxe op te roepen. Fluwelen, linnen en katoenen elementen maken van deze kamer een perfecte omgeving om je creatieve impulsen te uiten.

Welke kleuren?

Tranquil Dawn
Heart Wood
Autumn Gold

Wil je dat gasten inzicht krijgen in je persoonlijkheid? Dat kan door Tranquil Dawn, de Kleur van het Jaar 2020, in je woonkamer te gebruiken. Bekijk de video om vier verschillende voorbeelden van woonkamers te zien.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.