Middengroene muren met blauw geschilderd raamkozijn
Haal buiten naar binnen met groene en blauwe tinten

Haal Bright Skies™ naar binnen met de Flexa Kleur van het Jaar

Open ruimte, frisse lucht, het buitenleven: onze behoefte aan natuur was nog nooit zo tastbaar. De trendy groen- en blauwtinten van het Greenhouse-palet, gecombineerd met de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, brengen het buitenleven naar binnen. Hier zijn vier eenvoudige manieren om het te gebruiken...

Verbonden zijn met de natuur is goed voor een mens. En of je nu op het platteland of in de stad woont, met groen, daglicht en kleur haal je de frisheid van de natuur gemakkelijk in huis. 

De Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, is een lichte, luchtige en revitaliserende tint die je woonruimte direct een frisse look geeft. Het werkt natuurlijk met Greenhouse-kleuren: een palet vol tinten geïnspireerd door de wereld om ons heen, van mosgroen tot natuurlijke neutrale tinten. 

Of je nu kiest voor een of twee tinten, of meerdere tinten samen, deze kleurencombinaties geven elke ruimte een frisse wind en halen de positieve effecten van de natuur naar binnen.

1. Maak een mooie lucht van je plafond

Lichtgroene muren met blauw geschilderd plafond

Plafonds zijn vaak wit, maar waarom zou je geen kleurtje proberen? Bright Skies™ is de perfecte keuze voor het plafond en geeft een licht en luchtig gevoel van grenzeloze ruimte aan elke kamer. Combineer het met koele, rustige zachtgroene muren uit het Greenhouse-palet voor een fris, omhullend gevoel dat het meeste uit het daglicht haalt. 

Welke kleuren? 

The Greenhouse 2
The Greenhouse 3
Bright Skies™

2. Verbind met kleur

Slaapkamer met groen geschilderde deur en blauwe muren

Geef een slaapkamer een fris en open gevoel met de Flexa Kleur van het Jaar en de Greenhouse-kleuren. Door zachtgroen en grijsblauw te gebruiken voor het onderste deel van de muur en het houtwerk, en het bovenste gedeelte te schilderen met Bright Skies™, trek je de aandacht naar boven en creëer je een gevoel van extra hoogte. Gebruik natuurlijke accessoires en groen voor de ultieme oase. 

Welke kleuren?

Bright Skies™
Denim Drift
The Greenhouse 7

3. Speel met kleur in de keuken

Keuken met open planken met blauw en groene achtergrondmuur

Open planken vallen meer op in een keuken of eetkamer wanneer ze aan een kleurrijke muur zijn bevestigd. De Greenhouse-kleuren in combinatie met de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, vormen een verfrissende achtergrond voor je muurplanken. Met deze tinten van lucht, gras, bladeren en planten kun je perfect accessoires van natuurlijke materialen accentueren, zoals hout en handgemaakte keramiek. 

Welke kleuren? 

Tranquil Dawn
The Greenhouse 3
Bright Skies™

4. Haal buiten naar binnen in een werkkamer

Bureau tegen lichtgroene bakstenen muur met blauwe rand

Luchtige natuurlijke kleuren werken goed in een kantoor aan huis, omdat ze de hightech look verzachten. Kies voor de lichtere tinten van het Greenhouse-palet om het meeste uit natuurlijk daglicht te halen en omlijst je werkruimte met een rand van de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, voor een opgewekt, verfrissend gevoel. 

Welke kleuren? 

The Greenhouse 1
Tranquil Dawn
Bright Skies™

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.