image1

Inspirerende decoratie-ideeën voor kinderslaapkamers

Van werken met kleine ruimtes tot verven in Scandinavische stijl: bekijk onze budgetvriendelijke decoratie-ideeën voor de slaapkamer van je kind


Ben je op zoek naar het perfecte kleurenpalet voor de slaapkamermuur van je kind? We hebben een paar veelzijdige ideeën die je kunt toepassen op elke slaapkamer. Bekijk onze tips en tricks en knap de kamer van je kleine meid of jongen op.

 

Het beste halen uit een kleine slaapkamer

Grote ideeën zijn ook toepasbaar op kleine ruimtes, zeker als het gaat om kinderslaapkamers. Je kunt zones aanbrengen met kleuren en zo ongebruikte gedeeltes omtoveren in slaapplekken, chill-hoekjes of zelfs een plek om huiswerk te maken. Durf en wees creatief en maak een hoofdmuur met cirkels en geometrische vormen in kleuroppervlakken en creëer een fantasieprikkelende sfeer voor je kind.

 

Bekijk hoe je de perfecte cirkel maakt op een muur.

 

Welke verf?

85% Kers

100% Limoen

Midden Rabarber

 

Eten, modder, verf of krijt: het kan allemaal op de muur eindigen. Niet boos worden op je kind gaat een stuk gemakkelijker met onze afwasbare en bestendige Flexa Expert verf met innovatieve vlekwerende technologie.

 

Een speelse uniseks slaapkamer

image2

Sta je voor de uitdaging om een slaapkamer te decoreren waar zowel je zoon als dochter blij van moet worden? Met de zachte tonen lichtgroen, duifgrijs en citrusgeel zou je wel eens in de roos kunnen schieten. Alleen of gecombineerd zorgen ze voor een rustige, maar toch heldere sfeer in de slaapkamer van jouw kleintjes.

 

Bekijk hier hoe je een perfecte baan verft in jouw favoriete kleuren.

 

Welke verf?

Vleugje Natuursteen

Vleugje Tijm

Vol Duinpan

 

Rustgevend neutraal

image3

Wil je een keer iets anders dan de krachtige en felle kleuren die je normaal tegenkomt in kinderslaapkamers? Probeer dan eens neutrale tinten.

 

Aardegrijs gecombineerd met weelderig groene en marineblauwe accessoires zorgen voor een rustige sfeer: de perfecte basis voor je kind om lekker creatief te zijn en te spelen.

Maak de look helemaal af door tekeningen van je kind aan de muur op te hangen en door op de planken speelgoed neer te zetten.

 

Probeer je kleurideeën uit met de Visualizer App of test ze direct op jouw muur met de Flexa Kleurtester. Verkrijgbaar in 500 kleuren. Er zit altijd een kleur voor jou bij. Probeer het zelf!

 

Welke verf?

Wit Kleisteen

 

Budgetslaapkamer

image4

De slaapkamer van je kind opknappen hoeft geen bergen geld te kosten. Een slim geplaatst likje verf hier en daar kan al zorgen voor een geheel nieuwe en frisse look. Heb je nog wat verf over van een ander project of misschien nog wat testers liggen? Maak strepen, verfbanen of verf een opsplitseffect bij elkaar: voor een maximaal effect heb je niet veel verf nodig.

 

Welke verf?

Midden Rabarber

 

Stijlvol Scandinavisch

image5

De minimalistische en moderne Scandinavische stijl verovert huizen en kamers over de hele wereld. Dus waarom niet ook de slaapkamer van je kind? Heldere, witte muren met hier en daar een rake, levendige kleur zorgen voor een geweldige ruimte voor je kind. Bijkomend voordeel: ´less is more´ is een prima wijsheid die je niet vroeg genoeg aan je kinderen kunt bijbrengen.

 

Welke verf?

Wit Hardsteen

 

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk onze tips over de favoriete kleuren voor kinderslaapkamers.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.