img1

Saaie hal? Geef hem extra pit met kleur

Geef je hal expressie met uitgesproken kleurencombi’s.


 

Is je hal een vergeten ruimte qua kleur? Maak er je visitekaartje van met rijke kleuren als teal en bordeaux. Of creëer een elegante entree met vorstelijk violet, antracietgrijs of krachtig groen.

Ga nog een stap verder door ook minder gangbare oppervlakken te verven. Trek de blikken van je bezoek omhoog met een plafond in flexa verf kleuren als citroengeel, hemelsblauw, zachtroze of muisgrijs. Het leuke aan deze trend is dat je de wanden neutraal kunt houden en toch je eigen creatieve stempel op de ruimte kunt drukken. Als je trap niet bekleed is, schilder dan de treden in de verschillende kleuren van de regenboog of juist in oplopende tinten van één kleur.

 

Creations

img2

#WatMijnMurenVertellen

 

We zijn wie we zijn. En iedereen is anders. Onze persoonlijke stijl vertaalt zich niet alleen in de kleren die we dragen maar ook in de objecten waarmee we ons omringen.

Ons huis is als een onbeschilderd doek waarop we ons kunnen uitdrukken. Bij Flexa geloven we dan ook dat de verf en decoratie die je kiest, iets zeggen over je persoonlijkheid. De kleurexperts van Flexa ontwikkelden daarom vier nieuwe thema’s binnen de Creations-collectie: Intense helderheid, Eindeloze eenvoud, Klassieke luxe en Hedendaagse romantiek. Ze bevatten kleuren die allemaal een eigen karakter hebben en die verkrijgbaar zijn in kwalitatieve muurverven, lakken en effectverven. Hiermee kun je ruimtes creëren in je eigen unieke stijl, die stuk voor stuk vertellen wie je bent.

Bekijk hier de Creations collectie

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.