image1

Vier manieren om cirkels te gebruiken in de kinderslaapkamer

Bekijk hoe je met cirkels een likje kleur en een spatje creativiteit toevoegt


Een bos, een piratenschip, of zelfs de ruimte. Kijk hoe je met cirkels de fantasie van je kind kunt prikkelen. Want kinderen hebben maar een paar simpele vormen nodig om een heel eigen wereld te creëren.

 

Gek op cirkels

Op zoek naar een moderne en stoere look? Wat dacht je van cirkels in levendige kleuren op een neutrale muur. Dat is modern met een vette Scandinavische knipoog: rake kleuren die geweldig afsteken tegen een neutrale, minimalistische achtergrond.

 

Welke verf?

Iets Zandstrand 

Midden Rabarber  

 

Sterrenkijken met cirkels

image2

Reis naar de maan met dit eenvoudig en snel te maken ruimtevaartthema voor de kinderslaapkamer. Begin met een donkerblauwe achtergrond en verf daarop aardegrijze planeten en gele sterren met behulp van grote en kleine cirkels. Je kleine astronaut is in no-time klaar voor zijn eerste ruimtereis. 3... 2... 1... lanceren maar!

 

Heb je een avonturier, superheld of racemonster in huis? Bekijk onze ideeën voor geweldig stoere jongensslaapkamers.

 

Welke verf?

Puur Lavendel

Wit Lavendel 

Iets Natuursteen

Midden Limoen 

 

Spelen wordt soms een kliederboel. Dat is geen probleem met onze afwasbare en bestendige Flexa Expert muurverf met innovatieve vlekwerende technologie.

 

Een kamer in bloei

image3

Haal de natuur in huis met dit leuke, gratis motief voor de kinderslaapkamer. De boom maak je van grote cirkels en met de kleinere cirkels schilder je fruit of bloemen. Een eenvoudige en fantasierijke manier om met een beetje verf de muren van de kinderslaapkamer helemaal op te fleuren.

 

Cirkels onder de knie? Kijk wat je kunt doen met verfbanen en geometrische vormen.

 

Welke verf?

Puur Bamboe

Iets Bamboe

 

Groter is beter

image4

Weinig tijd? Eén grote cirkel is al genoeg voor een gave hoofdmuur. Kies een kleur die goed afsteekt tegen de huidige muurkleur. Denk en verf vervolgens groots! Geef een of meerdere accessoires dezelfde kleur als de cirkel, en de kinderslaapkamer is no-time helemaal opgeknapt.

 

Welke verf?

Vleugje Natuursteen 

100% Golven 

 

Twijfel je nog welke kleuren je wilt gebruiken? Download de Flexa Visualizer App, waarmee je heel gemakkelijk een indruk krijgt van een kleur in je kamer. 

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.