img1

Vier manieren om de Flexa Kleur van het Jaar te gebruiken in je slaapkamer

Ontdek hoe je de Flexa Kleur van het Jaar 2018 kunt gebruiken om verschillende sferen te creëren in je slaapkamer.


 

Ben je benieuwd hoe je je slaapkamer een echte make-over kunt geven met de nieuwste verfkleuren? De trendkleurexperts van ons Global Aesthetic Centre hebben enkele nieuwe kleurschema's onthuld die je heel goed kunt combineren met Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018. Bekijk deze vier paletideeën voor je slaapkamer en ontdek wat je allemaal met Heart Wood kunt doen in jouw woning.

 

1. De rustgevende slaapkamer

 

Heart Wood zorgt voor kalmte in elke woning. Daarom is dit de ideale kleur voor een slaapkamer. Door Heart Wood te combineren met inktblauw, klei- en koffiekleurige tonen, creëer je direct rust in een ruimte. Heb je de kamer ingericht rond een speciaal object, zoals een bureau of kaptafel? Probeer dit object dan eens echt eruit te laten springen met een grafisch verfeffect.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
B1.08.37
D5.06.68
W9.10.13

 

2. De knusse slaapkamer

img2

Ben je op zoek naar kleurideeën om je slaapkamer een knusse uitstraling te geven? Combineer Heart Wood dan eens met zachte rozetinten. Gebruik als finishing-touch verschillende pluchen materialen bij dit kleurenpalet, zodat je slaapkamer nóg meer sfeer krijgt.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
E0.03.72
B7.25.50

 

3. De levendige slaapkamer

img3

Wie houdt van leven in de brouwerij, combineert Heart Wood met stralende groen- en geeltinten. Onze suggestie: verf verticale strepen in deze pittige kleuren op je slaapkamermuur. Zo stap je elke ochtend met het goede been uit bed.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
G5.19.40
H1.11.70

 

4. De relaxte slaapkamer

img3

Als je op zoek bent naar een ongedwongen kleurencombinatie voor je slaapkamer, probeer dan Heart Wood samen met neutrale tinten en een donkerder blauwgrijs te gebruiken. Je zult er versteld van staan hoe goed dit palet in allerlei verschillende woningen past. Experimenteer ook eens met colour blocking en muren in contrastkleuren. Maak het af met accessoires van natuurlijke materialen als katoen en linnen voor een ultiem rustgevend en relaxed resultaat.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
Silver Shores
Faded Indigo

Bruis je inmiddels van de ideeën? Gebruik dan de Flexa Visualizer-app en ontdek hoe jouw slaapkamer eruit zou zien met deze nieuwe kleurpaletten.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.