img1

Vier manieren om kleur aan je keuken te geven met de Flexa Kleur van het Jaar 2018

Nieuwe manieren om kleur aan je keuken te geven met de Flexa Kleur van het Jaar 2018


 

Wil je graag kleur bekennen in de keuken? De kleurspecialisten van ons Global Aesthetic Centre hebben enkele complementaire paletten onthuld die je uitstekend kunt combineren met Heart Wood, de Flexa Kleur van het jaar 2018. Neem het warme Heart Wood als basis en ontdek vervolgens welke stijl het beste bij jouw keuken past.

 

1. De rustgevende keuken

 

Wanneer je de nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2018 gebruikt op je keukenmuren, krijgt de hele ruimte direct een gemoedelijke, uitnodigende uitstraling. Als je op zoek bent naar een kleurcombinatie die warmte uitstraalt, probeer Heart Wood dan eens te combineren met lichtere kleitinten en donkerder kastanje- of cacaobruin.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
D2.11.43
C9.06.21

 

2. De smakelijke keuken

img2

Geef je keuken een intense, luxueuze uitstraling door Heart Wood te combineren met kleuren als zachtrood en café latte. Dit kleurenschema werkt perfect met overdadige stoffen en metalic accessoires. In het warme resultaat voel jij je helemaal thuis.

Tip van de experts:

Kies twee verfkleuren en verf zelf een tweekleurige muur. Voor een moderne uitstraling gebruik je de lichte kleur aan de bovenkant.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
C0.23.18
B7.10.59

 

3. De creatieve keuken

img2

Zijn jullie echte hobbykoks? Experimenteer dan ook eens op een andere manier in de keuken en gebruik mosgroen als contrast voor de roze zweem van Heart Wood, de Flexa Kleur van het Jaar 2018. Vergeet hierbij ook de onverwachtse plekjes niet en verf bijvoorbeeld de onderkant van een tafel of werkblad in een van deze kleuren.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018
F8.07.83
M4.28.19
G5.19.40

 

4. De woonkeuken

img2

Volg de laatste kleurentrends door pasteltinten te combineren met Heart Wood. Een stijlvolle muur in twee tinten hemelsblauw en room laat je terugkomen in andere oppervlakken, zoals de lijsten en zijkanten van dit keukeneiland. Tegelijkertijd houdt een diepblauw accent het geheel goed in balans. Het resultaat: een prettige, ruimtelijke keuken waar zelfs het drukste gezin tot rust komt in elkaars gezelschap.

Welke verf?
Kleur van het Jaar 2018 Heart Wood
River Bed
Cobalt Night

Bruis je inmiddels van de ideeën? Gebruik dan de Flexa Visualizer-app en ontdek hoe jouw keuken eruit zou zien met deze nieuwe kleurenpaletten.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.