Warme kleuren

Wil je een rustgevend en warm gevoel creëren in huis? Ga dan aan de slag met de warme kleuren van Flexa! Lees hier de tips van Flexa voor warme kleurencombinaties.


Warme kleuren

 

Kleuren zijn het meest effectief om een bepaalde sfeer te creëren. Door het maken van bepaalde kleurencombinaties, kun je een ruimte gezellig, knus of energiek laten voelen. Flexa heeft voor jou een aantal tips en kleurencombinaties om jouw huis een warme uitstraling te geven. Deze warme kleuren zorgen voor een geruststellende en comfortabele sfeer wanneer je bijvoorbeeld thuis komt van een lange, drukke werkdag. Hoe je de juiste warme kleuren kiest voor een knusse sfeer, lees je hieronder!

image1

Houtkleuren

 

Kleuren met houten tinten geven een ruimte al snel een warm gevoel. Deze warme kleuren worden al snel geassocieerd met rust en comfort. Denk bijvoorbeeld aan het knisperende hout vanuit de open haard. Om deze houtkleurige tinten te verwerken in huis, heeft Flexa een aantal kleuren verf om mee aan de slag te gaan en te combineren. Voorbeelden hiervan zijn Donkerbruin, Café Latte en 100% Kastanje. Om het warme gevoel in huis helemaal af te maken, kun je de woonruimte aanvullen met een comfortabele bank en een zacht vloerkleed.

image2

Roodkleurige tinten

 

De warme kleur rood staat natuurlijk garant voor een romantische en rustgevende sfeer. Roodkleurige tinten passen daarom perfect in een ruimte die je graag een warm gevoel wilt geven. Een aantal rode tinten waarmee je aan de slag kunt gaan, zijn bijvoorbeeld Puur Appel, Koraalrood en Brandweerrood. Deze kleuren kun je vervolgens combineren met donkere grijstinten om de ruimte een charmante touch te geven. Voorbeelden van grijstinten van Flexa zijn 100% Grafiet,  Zwart en True Black. Vervolgens kun je de ruimte afmaken met een zachte bank en moderne salontafel.

image3

Aardetinten

 

Wil je het warme gevoel van de natuur in huis halen? Ook aardetinten zijn perfect om je huis een warm, rustgevend en vertrouwd gevoel te geven. Voorbeelden van aardetinten waarmee je aan de slag kunt gaan, zijn Vleugje Sisal, Full River en Subtle Pistache. Deze kleuren kun je vervolgens combineren met houten meubels, een licht vloerkleed en vintage woonaccessoires.

 

Met deze tips van Flexa is jouw huis een bron van warmte en rust waar je je elke dag weer welkom voelt!

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.