img1

Zo kun je de Flexa Kleur van het Jaar 2019 gebruiken in jouw huis

Ontdek hoe veelzijdig Spiced Honey kan zijn en hoe je deze kleur op verschillende manieren kunt gebruiken in jouw huis

 

Elk jaar komen de kleurenexperts van het Flexa ColorLab samen met voorspellers op het gebied van design en sociale trends om de Flexa Kleur van het Jaar 2019 te kiezen. Dit jaar hebben we gekozen voor Spiced Honey – een warme amberkleurige tint die veel positiviteit uitstraalt.

Spiced Honey is een ontzettend veelzijdige kleur waarmee je allerlei verschillende sferen kunt creëren, afhankelijk van het palet waarmee je de kleur combineert. Bekijk hoe je Spiced Honey kunt gebruiken in jouw huis en beslis welk kleurpalet het best aansluit bij jouw eigen stijl...

Een rustgevende plek om na te denken

 

Hierboven zie je een subtiele elegante sfeer, waarbij Spiced Honey wordt gecombineerd met aardse oker- en koele grijstinten, waarbij zwart de look een grafische edge meegeeft.

Welke kleuren?
Spiced Honey
Tasty Toffee

Een rustige plek om weg te dromen

img1

Op zoek naar een plekje om op te gaan in het moment? Combineer dan de aardse tonen van Spiced Honey met zachte pasteltinten, warme houtkleuren en zachte stoffen om een heerlijke rustgevende plek te creëren waar je tot rust kunt komen en kunt nadenken.

Welke kleuren?
Sea Foam
Heart Wood
Spiced Honey

Een knusse plek om lief te hebben 

img1

Als je je graag omringt met mensen en spullen die je liefhebt, is dit warme en uitnodigende palet echt iets voor jou. Door de mix van rijke tinten met veel pigment en eenvoudige houten meubels, gevlochten manden en aardewerk, ontstaat een ruimte waarin iedereen zich op zijn gemak zal voelen.

Welke kleuren?
Spiced Honey
D0.34.47
C6.53.33
B9.30.21

Een levendige plek om dingen te doen

img1

Dit palet is voor mensen die een energieke en pittige sfeer willen creëren waarin ze elke ochtend enthousiast hun bed uit zullen springen. Spiced Honey zorgt voor balans en harmonie in een kleurenschema vol krachtige felle kleuren, met weelderige kamerplanten en pittige moderne meubels om de look af te maken.

Welke kleuren?
JN.00.88
C5.57.42
Q9.12.76
Spiced Honey

Ben je benieuwd welke kleuren het best combineren met Spiced Honey, Flexa Kleur van het Jaar 2019, en wil je een sfeer zoeken die past bij jouw huis? Gebruik dan de Flexa Visualizer App

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card