Ideaal voor de kinderen of voor de boodschappenlijst, maak met Flexa Creations een schoolbord op je muur. Lees aandachtig de volgende stappen door en binnen enkele dagen is het schoolbord klaar voor gebruik. De kinderen kunnen vast niet wachten met krijten!

Wat heb je nodig?

Stap 1: voorbehandeling

Breng met de voorstrijk roller een laag Voorstrijk aan ([gebruik hiervoor Alabastine Voorstrijk Zuiging en Hechting[(http://www.alabastine.nl/product/rolbare-voorstrijk-zuiging-hechting/) of voorstrijk van een ander merk). En behandel vooraf de randen met een acrylkwast. Laat deze laag ca. 3 uur bij 20 graden goed drogen en doorharden.

Stap 2: de verf aanbrengen

Breng twee lagen Flexa Creations Schoolbordverf aan in de gewenste kleur. Droogtijd tussen de lagen 6 uur bij 20 graden.

Schilder eerst de randen met een kwast en vervolgens het grote vlak met een roller. Breng 2-3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting. Tot slot in een richting verticaal na rollen.

Na 3-4 dagen drogen/doorharden is de laag met krijt beschrijfbaar. Krijt kan verwijderd worden met water en Alabastine verfreiniger.