img1

Schoolbordverf kleuren - Volg deze stappen en tips

Zo gebruik je schoolbordverf


 

Schoolbordverf kleuren

 

Je kent ze vast nog wel van vroeger: de schoolborden. Daar kon je lekker op kalken en kleuren met krijt. Om dat gevoel weer helemaal terug te halen, kun je aan de slag met schoolbordverf! Zo kun je in huis de muren en wanden omtoveren tot een levensgroot schoolbord. Wij geven jou een aantal DIY tips, zodat jij lekker aan de slag kunt gaan met schoolbordverf!

 

Schoolbordverf zwart

img1

 

Met zwarte schoolbordverf kun je alle kanten op. Het geeft de muren en wanden in huis een stoere, authentieke uitstraling. Daarnaast kun je deze nu heel goed gebruiken voor andere functies. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk opschrijven welke boodschappen gehaald moeten worden of er een lief bericht op achterlaten. Van alle schoolbordverf kleuren is zwart het meest functioneel. Bekijk eens de Flexa Creations Schoolbordverf en maak van jouw muren een authentiek schoolbord!

 

Schoolbordverf aanbrengen

img1

 

Als je aan de slag gaat met schoolbordverf is het van belang dat je goed te werk gaat. Begin daarom eerst met schoonmaken en ontvetten. Nadat je de juiste grondlaag aan hebt gebracht en hebt laten drogen, breng dan minimaal twee lagen schoolbordverf aan. Laat dit vervolgens minimaal 24 uur drogen, en je kunt lekker aan de slag met kalkkrijtjes! Ten slotte kun je het krijt het beste verwijderen met een lauw warme, vochtige doek. En, weet je al wat voor creaties je gaat maken? Wees creatief!

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.