schoolbord verf

Schoolbordverf kleuren

Je kent ze vast nog wel van vroeger: de schoolborden. Daar kon je lekker op kalken en kleuren met krijt. Om dat gevoel weer helemaal terug te halen, kun je aan de slag met schoolbordverf! Zo kun je in huis de muren en wanden omtoveren tot een levensgroot schoolbord. Flexa heeft heel veel schoolbordverf kleuren, zodat je lekker creatief aan de slag kunt. Wij geven jou een aantal DIY tips, zodat jij lekker aan de slag kunt gaan met de vele verschillende schoolbordverf kleuren!

schoolbord verf 2

Schoolbordverf zwart

Met zwarte schoolbordverf kun je alle kanten op. Het geeft de muren en wanden in huis een stoere, authentieke uitstraling. Daarnaast kun je deze nu heel goed gebruiken voor andere functies. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk opschrijven welke boodschappen gehaald moeten worden of er een lief bericht op achterlaten. Van alle schoolbordverf kleuren is zwart het meest functioneel. Bekijk eens de Flexa Creations Schoolbordverf en maak van jouw muren een authentiek schoolbord!

Schoolbordverf is er in vele kleuren

Naast zwarte kleur, zijn er nog veel andere schoolbordverf kleuren. Standaard wordt schoolbordverf verkocht in het zwart, maar het is ook te verkrijgen in allerlei kleuren. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook houten platen schilderen en de kinderen thuis ieder een eigen krijtbord geven. Zo kunnen zij ook lekker creatief gaan kalken met kalkkrijtjes!

schoolbord verf slaapkamer

Schoolbordverf aanbrengen

Als je aan de slag gaat met schoolbordverf is het van belang dat je goed te werk gaat. Begin daarom eerst met schoonmaken en ontvetten. Nadat je de juiste grondlaag aan hebt gebracht en hebt laten drogen, breng dan minimaal twee lagen schoolbordverf aan. Laat dit vervolgens minimaal 24 uur drogen, en je kunt lekker aan de slag met kalkkrijtjes! Ten slotte kun je het krijt het beste verwijderen met een lauw warme, vochtige doek. En, weet je al wat voor creaties je gaat maken? Wees creatief!