Flexa Creations

Breng jouw muren tot leven. Ga voor de mooiste volle kleuren en een blijvend resultaat dankzij onze HD kleurtechnologie. Flexa Creations muurverven en lakken zijn zeer goed reinigbaar en kras- en stootvast. Je bent klaar voor kleur met Flexa Creations.

Colour Futures: Flexa Kleur van het Jaar

De Flexa Kleur van het Jaar 2021, Brave Ground™ is een warme, natuurlijke neutrale kleur die zorgt voor balans in elke kamer. Laat je inspireren door combinaties met andere tinten.

Pure by Flexa Colorlab®

Pure by Flexa Colorlab is van hoogwaardige kwaliteit met een kleurpalet ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet.

Flexa Easycare

Flexa Easycare bestaat uit een compleet assortiment van matte en duurzame gekleurde muurverven. Het is zeer geschikt voor muren in ruimtes die veel gebruikt worden, zoals een gang, woonkamer, keuken of badkamer. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd.

Mooi Makkelijk, grondverf en lak in één

Flexa Mooi Makkelijk is een lak waarmee je een oppervlakte of voorwerp in een handomdraai opknapt; van meubels tot vloeren, deuren, kozijnen en keukenkastjes.

Flexa Strak in de Lak en Strak op de Muur

Met de hoogwaardige lakken en muurverven uit het Flexa Strak in de Lak en het Strak op de Muur assortiment heb je uitstekende kwaliteit in handen. Je bent verzekerd van een perfect en strak eindresultaat!

Flexa Powerdek

Flexa Powerdek is verkrijgbaar in wit en RAL 9010 en is te gebruiken voor de muren binnen en voor het plafond. De verf is in één laag dekkend en geeft een streeploos resultaat. Daarnaast is Flexa Powerdek sneldrogend waardoor je de klus snel kunt afronden.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card