Flexa Creations

Breng jouw muren tot leven. Ga voor de mooiste volle kleuren en een blijvend resultaat dankzij onze HD kleurtechnologie. Flexa Creations muurverven en lakken zijn zeer goed reinigbaar en kras- en stootvast. Je bent klaar voor kleur met Flexa Creations.

Flexa Kleur van het Jaar 2022 - Bright Skies™

Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™

Elk jaar vertalen Flexa kleurexperts, wereldwijd opkomende trends naar een nieuwe Kleur van het Jaar. De tint voor 2022 is Bright Skies™. Het is een luchtige en frisse tint die elke ruimte opent en nieuw leven inblaast. Ontdek hoe je deze transformatieve tint en de vier bijpassende kleurenpaletten kunt gebruiken om je huis een make-over te geven.

Pure by Flexa Colorlab®

Pure by Flexa Colorlab is van hoogwaardige kwaliteit met een kleurpalet ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet.

Flexa Easycare

Flexa Easycare bestaat uit een compleet assortiment van matte en duurzame gekleurde muurverven. Het is zeer geschikt voor muren in ruimtes die veel gebruikt worden, zoals een gang, woonkamer, keuken of badkamer. Vlekken kunnen makkelijk worden verwijderd.

Mooi Makkelijk, grondverf en lak in één

Flexa Mooi Makkelijk is een lak waarmee je een oppervlakte of voorwerp in een handomdraai opknapt; van meubels tot vloeren, deuren, kozijnen en keukenkastjes.

Flexa Strak in de Lak en Strak op de Muur

Met de hoogwaardige lakken en muurverven uit het Flexa Strak in de Lak en het Strak op de Muur assortiment heb je uitstekende kwaliteit in handen. Je bent verzekerd van een perfect en strak eindresultaat!

Flexa Powerdek

Flexa Powerdek is verkrijgbaar in wit en RAL 9010 en is te gebruiken voor de muren binnen en voor het plafond. De verf is in één laag dekkend en geeft een streeploos resultaat. Daarnaast is Flexa Powerdek sneldrogend waardoor je de klus snel kunt afronden.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.