Close-up toiletraam in Bright Skies™

Het kleinste kamertje opgefrist met Bright Skies™

Kleurvriend Judith heeft haar eigen blog Juudithhome. Regelmatig gaat Judith aan de slag met Flexa. De stijl van Judith is Scandinavisch, naturelle aardetinten en bohemian. Klaar voor Kleur met Judith!

Na bijna vier jaar ben ik ons donkere toilet een klein beetje beu. Destijds vond ik het een leuk idee om daar aan de slag te gaan met een hip zwart behangetje met gouden vissen. Maar inmiddels past dit totaal niet meer bij ons. Toen de Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, werd gelanceerd dacht ik; hier moet ik iets mee! En dus besloot ik om ons toilet een heuse make-over te geven!

De Greenhouse kleuren

Een aantal jaar geleden stond ons hele huis al in allerlei verschillende blauwtinten. Dus toen ik de Kleur van het Jaar 2022 zag, moest ik wel weer eventjes schakelen. Maar het leek mij wel heel leuk om deze kleur juist subtiel te gaan gebruiken in combinatie met één van de vier nieuwe kleurenpaletten. Ik heb er eerst nog eventjes aan gedacht om eens ‘lekker gek’ te gaan doen en te kiezen voor de roze tinten uit het Studio palet. Maar ik ken mezelf, dan mag ik over een jaartje weer de toiletruimte aanpakken. Dus besloot ik om te gaan voor de groentinten uit het Greenhouse palet omdat deze kleuren goed aansluiten bij de rest van onze aardse kleuren in huis.
Het moodboard wat ik gebruikte om tot een kleurenpalet te komen voor onze toiletruimte

Koel of warm?

Omdat ik de ruimte het liefst fris maar toch warm wil maken, besloot ik om te gaan voor de kleur The Greenhouse 5. Wel twijfelde ik nog even over The Greenhouse 4, maar ik besloot dat die kleur voor de hele ruimte net iets te kil over zou komen. Zoals ik al aangaf wilde ik met Bright Skies™ juist gaan voor een subtiel detail en dus kregen ook het zwarte kleine raampje en de omliggende muurtjes een make-over! Door de frisse blauwe tint, lijkt het net alsof we de blauwe lucht naar binnen halen. En dat geeft zo’n leuk effect! 
Ons toilet na de make-over met Bright Skies™ op het raam en The Greenhouse 5 op de muur

Styling

Toen de verf eenmaal droog was, kon ik aan de slag met de styling. Omdat de voor situatie meer een chique uitstraling had met al het zwart en gouden accessoires, vond ik dat nu niet meer passen bij deze natuurlijke look. En dus ging dat er allemaal uit en verving ik het door natuurlijke materialen zoals rotan, zeegras en jute. Zo komen de groene en blauwe tinten nog mooier tot z’n recht en heb ik het ideale sfeertje weten te creëren, namelijk een buitenhuis gevoel in huis! En tegelijkertijd doet mij dit sfeertje weer helemaal denken aan Bali. Net als de rest van ons interieur.

Liefs,

Judith

De voor en na situatie van onze toiletruimte. Van een donkere ruimte met behang tot een fijne natuurlijke basis
Onze Scandiboho benedenverdieping in het kleurenpalet van het Kleur van het Jaar 2021 samen met onze eetkamer in aardse kleuren.
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.