img1

Alles wat je moet weten over de Flexa Kleur van het Jaar 2019

Ontdek wat de achterliggende inspiratie is voor Spiced Honey, Flexa Kleur van het Jaar 2019, en hoe deze kleur de sfeer in jouw huis compleet kan veranderen


 

Elk jaar komen Flexa Kleurspecialisten van het Flexa ColorLab, internationale design experts en architecten bij elkaar om de nieuwe wereldwijde trends te bespreken waar we allemaal mee te maken krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag om deze inzichten te vertalen naar één hoofdkleur waarvan wij verwachten dat die de huizen over de hele wereld zal gaan kleuren. Vanuit deze kleur creëren we vervolgens vier prachtige kleurpaletten met een sfeer en stijl die iedereen zullen aanspreken.

Spiced Honey is de Flexa Kleur van het Jaar 2019. Deze warme amberkleurige tint is gekozen om een sfeer van positiviteit en optimisme te brengen – een verlangen om 'het licht binnen te laten'. Let the light in!

Welke kleuren?
Shimmered Love
Lively Kraft
Pink Nudity
Spiced Honey

Een ontzettend veelzijdige tint

img2

Spiced Honey is ontzettend veelzijdig en kan worden gecombineerd met allerlei kleuren om een verscheidenheid aan looks te creëren, afhankelijk van de sfeer die jij in jouw huis wilt creëren – van rustgevend en rustig, tot knus of levendig. Hier zie je hoe Spiced Honey een moderne keuken een gevoel van relaxte verfijndheid geeft.

Welke kleuren?
Lively Kraft
Pink Nudity
Spiced Honey
Joyful Ruby

Creëer de perfecte sfeer

img3

Door zijn elegante gouden tint kan Spiced Honey elke ruimte een nieuw gevoel van warmte geven. Het aanpassingsvermogen van onze Flexa Kleur van het Jaar 2019 zorgt ervoor dat hij perfect samengaat met een scala aan andere tinten, van aardse neutrale tinten tot opvallende felle kleuren – om een sfeer te creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Welke kleuren?
Pink Nudity
Lively Kraft
Spiced Honey
Joyful Ruby

Complementaire kleuren 

img4

Spiced Honey kun je combineren met zachte pasteltinten om een rustige ruimte te creëren, met diep rood en turquoise voor een ontspannende ruimte, of met levendige, heldere kleuren om een stimulerende omgeving te creëren. Hier hebben we de gouden tonen gecombineerd met zacht grijs en roze voor een relaxte en toch chique sfeer.  

Welke kleuren?
Bright Star
Pink Nudity
Spiced Honey

Bruis je inmiddels van de ideeën?

Gebruik dan de Flexa Visualizer App en ontdek meteen hoe jouw huis eruit zou zien met Spiced Honey en de nieuwste Flexa Kleur van het Jaar 2019 Kleurpaletten .

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.