img1

Help kinderen bij het kiezen van hun eigen kleur met de Flexa Visualizer

Laat kinderen zien hoe fantastisch hun nieuwe slaapkamer eruit zal zien met behulp van onze handige app.

 

"We zijn kort geleden ingetrokken in ons nieuwe huis. Hoe kan ik op een leuke praktische manier zorgen dat mijn kinderen betrokken worden bij het inrichten van hun nieuwe slaapkamer?"

In ons algemene onderzoek zegt ongeveer de helft van de ouders dat ze hun kinderen zelf de slaapkamerkleuren laten kiezen. Kinderpsycholoog Lynette Fry denkt dat dit erg goed is, zeker als je net verhuisd bent.

"Door kinderen hun eigen kleuren te laten kiezen, voelen ze zich betrokken bij het nieuwe huis," zegt ze. "Het geeft hun het gevoel dat ze echt thuishoren op die plek, en dat de plek bij hen hoort."

"Als je wilt dat ze nog enthousiaster worden over het project laat ze dan zien wat er mogelijk is. Kinderen houden van technologie, dus de Flexa Visualizer app is een ideale manier om hun te laten zien hoe hun kamer er uit zou kunnen zien als het klaar is."

 

Help kinderen bij het kiezen van hun eigen kleurenschema

 

Hoe werkt de Flexa Visualizer app

De Visualizer app geeft je direct een realistisch beeld van hoe je kamer er uit zal zien nadat hij is geverfd. Hij is bovendien ook nog erg leuk en eenvoudig in het gebruik.

Dit is alles wat je hoeft te doen:

  1. Open de Visualizer app op je smartphone of tablet
  2. Hou het scherm omhoog om de muur die je wilt verven te bekijken
  3. Kies een kleur uit het volledige Flexa verfpalet
  4. Tik zodat de kleur verschijnt op de foto van je muur
     

Het is zo eenvoudig dat kinderen eenvoudig zelf kunnen bladeren door de verschillende kleuren. Kinderen zijn tegenwoordig zo handig met technologie dat ze waarschijnlijk gelijk doorhebben hoe het werkt.

Als ze de kleur die je hebt geselecteerd niet mooi vinden, kies dan gewoon een andere kleur en probeer het nogmaals. Net zo lang tot de perfecte kleur ertussen zit, mits je er als ouder mee eens bent, natuurlijk!

 

Kinderen zijn dol op onze Visualizer

 

Supertip

Als je nog steeds bang bent dat je kinderen niet kunnen wennen in hun nieuwe slaapkamer, zoek dan samen met hen naar een kleur die lijkt op de kleuren van hun favoriete stripheld of hoofdpersoon uit een boek. Dan voelen ze zich vast sneller op hun gemak.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.