img1

Krijtverf kleuren

Met krijtverf kleuren van Pure by Flexa ColorLab® creëer je veel verschillende looks. Lees hier alles over de krijtverf kleuren van Flexa!


 

Wat is krijtverf?

Krijtverf is een benaming voor een type verf die poederachtig mat is. Als je in huis een unieke look wilt creëren, dan is krijtverf daar heel goed voor geschikt. De Pure by Flexa ColorLab® verflijn inspireert je met bijzondere en tijdloze krijtverf kleuren die geschikt zijn voor het hele huis. Deze hoogwaardige verf van Flexa heeft een optimale dekking en is extreem kleurvast. Sommige krijtverf is slecht reinigbaar doordat ze heel erg mat gemaakt worden en hierdoor de reinigbaarheid verliezen. Bij onze producten is dit juist niet het geval: door gebruik van hoogwaardige grondstoffen is onze krijtverf mat en goed schrobbaar met behoud van het krijtmatte uiterlijk. Benieuwd welke krijtverf kleuren Pure by Flexa ColorLab® biedt? Laat je inspireren door Flexa!

Felle en pastelkleuren

Levendige kleuren in huis zorgen voor een gezellige sfeer. Het brengt een opgewekt gevoel mee als je wakker wordt en geeft je weer energie na een lange werkdag. Daarom heeft de Pure by Flexa ColorLab® verflijn een aantal felle en pastelkleurige verfkleuren samengesteld. Met deze kleuren kun je bijvoorbeeld de muren in huis een unieke, speelse look geven. Kleuren waarmee je aan de slag kunt gaan, zijn bijvoorbeeld Real Umber en Suave Indigo.

img2

Natuurlijke krijtverf kleuren

Houd je toch liever van een rustigere sfeer in huis? Dan zijn de natuurlijke krijtverf kleuren van Flexa perfect voor jou. Deze kleuren van het Pure by Flexa ColorLab® kleurenpalet geven jouw huis een kalme uitstraling. De krijtverf is ook perfect om meubels en accessoires een nieuwe, authentieke look te geven. Hierbij kun je voor extra bescherming één à twee lagen Glitsa Parketlak Mat aanbrengen. Voorbeelden van de natuurlijke krijtverf kleuren van Pure by Flexa ColorLab® zijn Lush Brown en Delicate Ocean.

img3

Vergrijsde kleuren

Een moderne sfeer in huis wordt gekenmerkt door lichte en eenvoudige kleuren. Deze kleuren brengen een stabiele sfeer met zich mee. Op deze manier voel je je snel welkom in huis. Ook met de vergrijsde krijtverf kleuren van Pure by Flexa ColorLab® kun je goed aan de slag om de muren, meubels en accessoires een moderne look te geven. Vergrijsde kleuren waar je goed mee aan de slag kunt gaan, zijn bijvoorbeeld Mild Lavender en Delicate Berry.

img4

Hoe breng je krijtverf aan?

Er zijn diverse manieren om krijtverf aan te brengen. Voor een authentiek effect kan je het het best een kwast gebruiken. Hiermee kan je opzettelijk een streperig effect aanbrengen waarmee je de matte kwaliteit van krijtverf goed tot zijn recht laat komen. 

Bij grote muren is het handig om grotere kwasten of zelfs rollers te gebruiken. Wanneer je een roller gebruikt, heb je de optie om daarna nog met een kwast het streperige effect aan te brengen. Zorg ervoor dat je dit snel achter elkaar doet wanneer de krijtverf nog nat is.

 

Ben je benieuwd naar welke krijtverf kleuren er nog meer zijn? Kijk dan snel op de pagina van Pure by Flexa ColorLab®!

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.