Open woonkamer in roze en blauw
Schilder een rustgevend schema met kleur

Schilder een rustgevend schema met de Flexa Kleur van het Jaar

Het Studio-palet is subtiel, inspirerend en vrolijk en zorgt voor een ruimte waar je kunt opladen, inspiratie kunt opdoen en kunt ontsnappen aan alledaagse beslommeringen. De tinten van lichtroze, rood en oranje passen perfect bij de vleug frisse lucht van de Flexa van het Jaar 2022, Bright Skies™.

Creativiteit kan stimulerend, rustgevend en vreugdevol werken, en we hebben allemaal een ruimte nodig om naar muziek te luisteren, een boek te lezen en te dromen. Het Studio-palet kan de ultieme rustgevende achtergrond bieden met zijn zachte pastelkleuren: warme tinten die perfect samengaan met de koele frisse tinten van Bright Skies™

Of je nu kiest voor het schilderen van een karakteristieke muur of experimenteert met een van onze creatieve verftechnieken: dit zijn kleuren die gewoon goed bij elkaar passen en elke ruimte in je huis een frisse look geven, van de grootste woonkamer tot het kleinste hoekje. 

Bekijk onze ideeën voor het combineren van Studio-kleuren door het hele huis en laat je inspireren...

1. Een zithoek indelen

Blauwe hoofdmuur en plafond in woonkamer met beige muren

In plaats van een muur van rand tot rand te schilderen, kun je ook een brede balk verven om je meubels mooi te omlijsten. Hier is een strook Bright Skies™, Flexa Kleur van het Jaar 2022, doorgetrokken in het plafond voor een omhullende look met een moderne, frisse uitstraling. Met de overige muren in een natuurlijke neutrale kleur, is het resultaat licht, luchtig en inspirerend. 

Welke kleuren? 

Fine Cream 
Bright Skies™

2. De ultieme slaapkamersfeer

Pastelkleurige slaapkamer met geschilderde cirkel op de muur

Zacht, rustgevend en een beetje chic, Studio-kleuren werken briljant in een slaapkamer. Maak een boekenhoekje of een plek om aan het eind van de dag uit te rusten door een cirkel te schilderen in een andere complementaire tint. Lichtroze en lila omlijst met de luchtige tonen van Bright Skies™ zorgen voor een zacht schema dat zowel elegant als ontspannend aanvoelt. 

Welke kleuren? 

Violet Vibe
Bright Skies™
Poetic Pink

3. Warmte toevoegen aan een hal

Donkerroze geverfde muren met doorkijk naar tafel en stoelen

Alles is mogelijk met de Studio-kleuren en de Flexa Kleur van het Jaar 2022, Bright Skies™, omdat ze zo goed samengaan. Voeg in een grote ruimte warmte toe met een dieproze tint tegen een lichte rand. En denk eens aan de hele ruimte in plaats van alleen aan één kamer. Door details van dezelfde kleur in het aangrenzende gebied toe te voegen, hangt het hele schema samen. 

Welke kleuren? 

Lady Lavender
Bright Skies™
Positive Blush

4. Beken kleur met verf

Veelkleurige muren achter open planken in woongedeelte

Hoe kun je beter kleur en karakter toevoegen aan je huis dan met een kleurrijk mozaïek achter open planken? De harmonieuze tinten uit het Studio-palet zijn ideaal voor een levendige achtergrond die zowel inspirerend en creatief is. Mix en match kleurblokken in je favoriete Studio-tinten, naast de lichte en luchtige kleur Bright Skies™

Welke kleuren? 

Violet Vibe
Sweet Sunset
Poetic Pink
Fine Cream
Bright Skies™
Positive Blush

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.