image1

Stijlvolle decoratie-ideeën voor de slaapkamers van tieners

We laten je zien hoe je de slaapkamer van je tiener net zo kleurrijk en karaktervol kan maken als ze zelf zijn.


Als tiener ben je hard op zoek naar je identiteit en je eigen stijl. Je wilt laten zien wie je bent. Dat kan bijvoorbeeld door je slaapkamer geheel naar eigen inzicht op te knappen. Met een likje verf en een beetje verbeelding laten we zien hoe we jouw tiener een plek kunnen geven die net zo karaktervol en kleurrijk is als ze zelf zijn. En ouders, maak je geen zorgen: we hebben zelfs verf voor de meest sterke persoonlijkheden.

 

Simpele strepen

Verfijnd is het sleutelwoord bij deze volwassen en tegelijk ook nog speelse look. Zwarte lijnen geverfd op een witte muur afgewisseld met kleuroppervlakken, het ziet er gaaf uit. Zeker als je het combineert met hippe én zachte meubels, en zo wat extra drama toevoegt.

 

Welke verf?

100% Grafiet 

Vleugje Klaproos 

 

Opgroeien en leren kan niet zonder er af en toe aan creatief zooitje van te maken. Maar schoonmaken wordt een stuk gemakkelijker met onze afwasbare en bestendige Flexa Expert-verf met innovatieve vlekwerende technologie.

 

Selfie-kamer

image2

Hoe irritant het soms ook is: selfies horen bij tieners. Laat je weerstand varen en geef je tiener een te gekke Selfie-kamer, met een eigen fotoframe. Kies een muur uit en maak witte vlakken, verf kleurrijke vormen in het midden en geef creatieve kleuraccenten mee. Zo maak je heel eenvoudig een hippe kamer in Instagram-stijl, waardoor je tiener een gave achtergrond heeft waartegen naar hartenlust foto´s kunnen worden gemaakt met vrienden. En waarmee volop kan worden gevarieerd met verschillende voorwerpen en accessoires in beeld.

 

Welke verf?

Vol Sisal

Wit Grafiet 

Midden Appel 

Midden Marmer 

Midden Bubbels 

 

Een studeerplek met het hoogste cijfer

Zelfs de meest ijverige tiener moet af en toe worden aangemoedigd om zijn boeken te openen en aan de slag te gaan. Waarom maak je het hen niet wat gemakkelijker met een inspirerende en creatieve studeerplek. Leg de basis neer waarop serieus kan worden gestudeerd door een gewone muur te veranderen in een gedurfde verzameling krachtige kleurbanen. Combineer dit met bijpassende meubels en de hoge cijfers komen vanzelf. En mocht het volgende rapport nou toch tegenvallen? Jij hebt sowieso punten gescoord.

 

Welke verf?

100% Limoen

Wit Framboos

Iets Turf 

Iets Heide 

Midden Grind 

Vol Marmer

 

Boheems chique

image4

Stimuleer de vrije geest van je tiener met kunstige vormen en creatieve kleuren. Maximale impact bereik je met een maximaal gedecoreerde hoofdmuur, die je combineert met bijpassende accessoires en meubels.

Je kunt kiezen voor speelse cirkels of geometrische vormen, zoals vierkanten. Maar denk niet te veel na over wat je precies waar wilt: creëer spontaan een zorgeloze look en laat je leiden door de kwast. En verf met plezier!

 

Welke verf?

Iets Lavendel 

100% Tijm

100% Laurier  

Iets hardsteen 

Midden Natuursteen

100% Braam

Puur Palmboom 

Midden Salie 

Midden Heide

Vol Marmer 

 

Verven kan een geweldige creatieve uitlaatklep zijn voor tieners. En de slaapkamer opknappen is een klus die je heel goed samen kunt doen! Ga samen op zoek naar kleuren, beslis welk thema het wordt en verf samen een te gekke muur.

 

Begin je project goed met de Visualizer App, waarmee je een indruk krijgt van hoe de kleuren eruit zien op je muren.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.