Wat wij doen voor een duurzamere toekomst

We vertellen je graag over projecten waarmee we ons blijvend inzetten om voor jou producten te ontwikkelen die de wereld beter en kleurrijker maken.


 

Meer doen met minder

 

Wie vindt het nu geen goed idee om meer te doen met minder verf? Het is een doel waar we elke dag hard voor werken.

We ontwikkelen verf van betere kwaliteit die langer meegaat. Via onze kluswijzer kun je de juiste hoeveelheid verf berekenen en kom je er zelf achter hoe weinig je eigenlijk nodig hebt voor die laatste finishing touch. Zo geef jij zowel nu als op lange termijn minder geld uit. En de aarde is significant minder grondstoffen kwijt. Dat is een positieve impact waar we volledig achter staan.

Maar we doen nog veel meer om verspilling tot een minimum te beperken. We veranderen ook de samenstelling van onze verpakkingen; voor onze verfpotten gebruiken we minder materiaal dan ooit. We werken toe naar potten die worden gemaakt uit 100% gerecycled materiaal: van het etiket tot aan het blik zelf. En onze verfpotten kunnen keer op keer worden gerecycled als ze leeg zijn. Waarmee ze een lange levenscyclus hebben die veel verder gaat dan alleen maar het verfproject in jouw huis.

 

Betere verf en frissere lucht

image1

Elke dag opnieuw vinden we nieuwe manieren om te innoveren. Door traditionele oplosmiddelen te vervangen door water hebben we verf ontwikkeld die beter is voor jou en voor het milieu. Verf op waterbasis is niet alleen geurloos, ook reageert het niet meer met vervuilende deeltjes in de lucht, waardoor de luchtkwaliteit er voor iedereen op vooruit gaat.

Het en dat nog niet alles, want doordat de verf watergedragen is een geen oplosmiddelen bevat, kun je je kwasten gewoon afspoelen onder de kraan en droogmaken met een doek. Terpentine is overbodig. Eenvoud en duurzaamheid: het is een winnende formule die voor iedereen werkt. Lees meer over de voordelen van verf op waterbasis.

 

Gemeenschappen over de hele wereld helpen

image2

We zijn een wereldmerk, en onze naamsbekendheid en ons grote bereik gebruiken we om achtergestelde gemeenschappen over de hele wereld te helpen. De kracht die uitgaat van onze verf rijkt veel verder dan jouw huiskamer. Via onze Let´s Colour-projecten zetten we ons in om buurten en wijken op te knappen en om te toveren. Van Azië tot Afrika en van Europa tot Zuid-Afrika, we gaan naar de plekken waar hulp het hardst nodig is.

Enthousiaste vrijwilligers, bekende kunstenaars, onvermoeibare ambassadeurs en duizenden gedoneerde liters verf zorgen ervoor dat via deze projecten mensen samenkomen en hun levens meer kleur krijgen.

Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.