Mindy Schroor Flexa ambassadeur

Mindy

Mindy Schroor

Mijn naam is Mindy, inmiddels de 40 gepasseerd en getrouwd met Theo. Moeder van Nayla en Ravi. Samen met onze twee katten en drie kipjes wonen we in een twee onder één kap woning in Friesland. Ik heb van kinds af aan al een grote liefde voor mode en styling. En heb dan ook lange tijd in de mode gewerkt. Vanaf 2018 heb ik me volledig gericht op interieur als content creator. Kringlopen is iets wat ik mijn leven lang al graag doe. Heerlijk om tussen oude meuk op zoek te gaan naar onontdekte schatten. In mijn leven ben ik al 17 keer verhuisd. Dat zorgde ervoor dat ik nooit echt een thuis kon maken van mijn huis. In dit huis wonen we sinds 2014, alweer een hele poos dus!  En het is een echt thuis geworden. Met alles waar ik van hou.

Mindy's woonstijl

Als je bij ons het huis binnen komt is het gelijk duidelijk dat wij van kleur houden. Eigenlijk is er geen witte muur te vinden bij ons thuis. Ik hou er van als een interieur uitnodigt om te blijven kijken, te onderzoeken en te ontdekken. Dat je steeds iets nieuws opvalt. Dus naast kleur op de muur, vind je dit ook terug in onze meubels en accessoires. Een eclectische mix met hier en daar een vleugje vintage. Warm en gezellig. Ik hou van zachte vormen en aaibare stoffen. En ondanks alle mooie spulletjes mag er bij ons in huis geleefd worden. Daar is een huis tenslotte voor bedoeld. Mijn favoriete plek is op het roze bankje voor het kleurvlak. Vanaf hier heb ik zicht op vrijwel de gehele benedenverdieping en op onze tuin. Handig met de kinderen. En ook gewoon fijn om te genieten van ons fijne huis.

Get the look - 10 tips

 

  1. Mijn eerste tip is vooral durven! Kleur kan een enorm verschil maken in je interieur. Maar dit kun je pas ervaren als je het ook daadwerkelijk doet. Vind je het spannend om die lange muur een kleur te geven? Bedenk dan dat als het toch echt tegenvalt je ‘m altijd weer over kunt schilderen. En het gebruik van de Flexa Kleurtester helpt.

  2. Ga aan de slag met een moodboard. Denk hierbij aan de sfeer en de functie die je een ruimte wilt geven. Het hoeven niet alleen plaatjes van een mooi interieur te zijn. Denk ook aan materialen of prints die je aanspreken. Een moodboard helpt je om te filteren. Vooral handig als je veel verschillende dingen mooi vindt.

  3. Kies een goede basis kleur. Let hierbij op dat deze kleur goed aansluit bij je grote meubelstukken en kijk vanuit hier verder welke kleuren er bij passen.

  4. Kijk eens in je kledingkast. Vaak zie je hier duidelijk terug bij welke kleuren jij je het prettigst voelt. Alleen zwart in de kast? We willen natuurlijk geen volledig zwart huis. Maar een zwarte accentmuur kan wel heel tof zijn.

  5. In je huidige interieur is vaak ook inspiratie te vinden. Bijvoorbeeld een mooie kleurcombinatie in je vloerkleed of een mooi kussen. Zo weet je gelijk dat de kleuren goed passen.

  6. Voor je aan slag gaat met verven is het goed om te kijken wat lichtinval doet met een kleur. Je kunt dit makkelijk testen door de kleur van jouw voorkeur op een a4tje te schilderen en op de muur te hangen.

  7. Heb je een kleur gekozen? Vaak is het goed om een aantal Flexa Kleurtesters te bestellen in verschillende tinten van die kleur. Zo kun je kijken welke tint het beste past bij wat jij voor ogen hebt.

  8. Kijk voor leuke interieur spulletjes bij de kringloop. Hier zijn echt mooie pareltjes te vinden en soms kun je ze zelf nog opknappen door het bijvoorbeeld een kleurtje te geven. Je geeft je interieur zo een unieke uitstraling.

  9. Kleurvlakken zijn een goed middel om een grote ruimte te doorbreken. Maar ze kunnen ook ergens de aandacht op vestigen. Bijvoorbeeld door een mooi kunstwerk in een kleurvlak te hangen.

  10. Verander je graag en regelmatig of mag je van je huurbaas de muren niet verven? Overweeg eens om een groot paneel in huis te zetten. Deze kun je makkelijk voorzien van een kleurtje. En je kunt ‘m ook nog eens ergens anders neer zetten.
Veilig en eenvoudig betalen ideal visa amex master card
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.