Flexa Expert

Wil je ook dat je muren en houtwerk opgewassen zijn tegen alle dagelijkse invloeden? Dan ben je op zoek naar Flexa Expert.

Flexa Expert is een verflijn met zeer kwalitatieve producten. Zowel voor buiten als binnen. Elk product kenmerkt zicht door een speciaal ontwikkelde technologie die ervoor zorgt dat bijvoorbeeld vlekken op muren, krassen op plinten of zon en regen op uw buitendeuren geen nadelige invloed meer hebben op je muren en houtwerk. De recent geschilderde woonkamer, gang, keuken, deuren, plinten en buitenboel behouden zijn perfecte resultaat. Zelfs met spelende kinderen, huisdieren of heftige weersinvloeden. En dan is deze kwalitatieve verf ook nog verkrijgbaar in schitterende, tijdloze kleuren.Leef je leven. Flexa Expert houdt je muren en houtwerk als nieuw!

Flexa-range-Expert-section-houtlak-voor-buiten

NIEUW! Flexa Expert Buitenlak: duurzaam en weerbestendig

Flexa Expert Buitenlak garandeert dat je zeer langdurig je buiten houtwerk mooi kunt houden. Het beschermt tegen dagelijkse invloeden van het weer, zoals zon en regen. De speciaal ontwikkelde Weatherproof Technology, met een unieke bindmiddel combinatie en UV-werende eigenschappen, zorgt ervoor dat je je houtwerk langdurig kan beschermen.

  • Tot 8 jaar bescherming
  • 10-12m2 rendement
  • Weatherproof Technology

Tip: Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat ook Flexa Expert Grondlak Buiten.

Bekijk hier de How-to video: Hoe schilder je een houten kozijn met Flexa Expert Buitenlak?

Flexa-range-Expert-section-houtlak-voor-binnen

Flexa Expert Houtlak (voor binnen): stoot- en krastvast

De Flexa Expert houtlak garandeert je dat je nog langduriger je houtwerk mooi kunt houden. Het beschermt zelfs in alledaagse omstandigheden, zoals sleutels tegen de deur of een stofzuiger tegen de plinten. Deze houtlak bestaat uit een polyurethaandispersie welke zorgt voor een extra harde toplaag. Dit maakt de lak extreem stoot- en krasvast, net zo hard als diamant.

  • Sneldrogend en geurarm
  • 1x dekkend voor egaal resultaat

Tip: Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat ook Flexa Expert Grondlak.

Bekijk hier de How-to video: Hoe schilder je een plint met Flexa Expert

Flexa-range-Expert-section-muurverf

Flexa Expert Muurverf: schrobbaar met kleurbehoud

De Flexa Expert muurverf garandeert dat je langdurig je muren mooi kunt houden. Het beschermt zelfs in alledaagse omstandigheden zoals bevuiling door kinderen of huisdieren. De speciaal ontwikkelde Stain Barrier Technology, met een extra gesloten bindmiddel, zorgt er namelijk voor dat vuil niet aanhecht. Flexa Expert is daardoor extreem goed schrobbaar zonder dat de kleur wordt aangetast.

  • Antispat
  • 1x dekkend voor egaal resultaat

Tip : Gebruik voor een nog duurzamer resultaat ook Flexa Expert Voorstrijk.

Bekijk hier de How-to film: Hoe schilder je een muur met Flexa Expert

Kleuren

Flexa Expert producten