#WatMijnMurenVertellen

We zijn wie we zijn. En iedereen is anders. Onze persoonlijke stijl vertaalt zich niet alleen in de kleren die we dragen maar ook in de objecten waarmee we ons omringen. Ons huis is als een onbeschilderd doek waarop we ons kunnen uitdrukken. Bij Flexa geloven we dan ook dat de verf en decoratie die je kiest, iets zeggen over je persoonlijkheid. De kleurexperts van Flexa ontwikkelde daarom vier nieuwe thema’s binnen de Creations-collectie: Intense helderheid, Eindeloze eenvoud, Klassieke luxe en Hedendaagse romantiek. Ze bevatten kleuren die allemaal een eigen karakter hebben en die verkrijgbaar zijn in kwalitatieve muurverven, lakken en effectverven. Hiermee kun je ruimtes creëren in je eigen unieke stijl, die stuk voor stuk vertellen wie je bent.

flexa-creations-kv-intense-helderheid

INTENSE HELDERHEID

“Colour blocking, het kan volgens mij niet alleen in de mode, maar ook in het interieur. Ik hou van opvallende accenten en combineer graag felle kleuren. Ze toveren spontaan een glimlach op m’n gezicht. Deze verrassende, soms gewaagde kleurencombinaties geven elke kamer een eigen identiteit en sfeer.”

flexa-creations-kv-eindeloze-eenvoud

EINDELOZE EENVOUD

“Keep it simple, dat is mijn motto. Ik kies bewust voor eenvoudige interieurs die sober zijn ingericht. Ik probeer mijn huis vooral niet te veel te stylen. Muren zijn voor mij als een onbeschilderd doek. Ik speel en schuif met objecten tot ze volledig tot hun recht komen. Daarom vind je bij mij thuis veel neutrale kleuren terug, zowel egaal als ton sur ton.”

flexa-creations-kv-klassieke-luxe

KLASSIEKE LUXE

“Een familiediner, bijpraten met vriendinnen, de buren die binnenvallen… Ik hou van die gezellige drukte. Voor mij is het dan ook belangrijk dat iedereen zich hier steeds welkom voelt. Daarom heb ik gekozen voor rijke en warme kleuren. Die nodigen uit en creëren een aangename sfeer.”

flexa-creations-kv-hedendaagse-romantiek

HEDENDAAGSE ROMANTIEK

“Ik ben nogal een romantisch type. Toch wil ik niet te snel in clichés vervallen. Daarom gebruik ik naast zachte aardetinten ook vaak fellere kleuren. Samen creëren ze een warme, behaaglijke sfeer. Dat vind ik heel belangrijk, want dit huis moet vooral een thuis zijn.”